October 02, 2019 2 min read 10 Comments

OBS: Innlegg for vippeteknikere og andre i skjønnhetsbransjen.

Jeg blir frustrert av å fortelle dette! Dersom du hadde kunnet sjekket legejournalen min hadde du sett det...

Da hadde du funnet ut av at 2017 og 2018 bestod av ekstremt mange legebesøk. 😷 Veldig ofte ringte jeg legen og sa «Ja nå har jeg fått bihulebetennelse - igjen.» dette skyldtes sjeldent en bakteriell infeksjon, så eneste løsningen for meg ble følgende: Spyle nesen ofte (du vet kanskje hvor forferdelig dette er), nesespray, smertestillende da hodeverket var så kraftig at jeg ikke klarte å ha øynene åpne, jeg måtte sove sittende, jeg hadde bommullpads i nesen under hver kunde, slet med å fly og alt dette gjorde til at jeg generelt var veldig sliten😔

Det siste året har jeg hatt mye å gjøre på mange fronter, så i 2019 har jeg jobbet ca. 5 dager med vipper per mnd. Og jeg har ikke (bank i bordet) hatt en-eneste-bihulebetennelse!👊🏻

Jeg trodde alltid at dette var i familien vår, og at jeg var uheldig. Viser seg at jeg hadde Sinusitis. Dette er en tilstand hvor kroppen reagerer med forkjølelse symptomer pga. Reaksjon på feks. utsettelse for sterke kjemikalier😷 Du trodde du bare ofte ble syk? Ofte ble forkjølet? Eller kanskje du går å venter på å få dette du også🤷🏼‍♀️

Du har en løsning til dette kommende problemet/eksisterende problemet - et punktavsug. Det har vært veldig viktig for meg å få dette avsuget inn på Lash Look. Fordi jeg vet hvilken effekt det har, om vi ikke hadde brukt det her hadde flere av oss her blitt syke...

Dette punktavsuget er pålagt blandt vippeteknikere i Sverige - av Arbeidstilsynet. Og du burde pålegge deg selv å bruke det.. den filtrerer 99,97% av farlige gasser... og med en enkel investering i noe så nødvendig sikrer du deg selv for et slikt styr og helseproblem... du vêr det værste som kan skje er at du utvikler astma.. jeg tenker nå at alle mine legebesøk ble mye dyrere en et avsug når man regner medisiner og alt som ikke fungerte....🙄🤦🏼‍♀️

Dere som har vært på kurs her eller kjenner meg vet jeg ikke er en selger. Jeg selger deg det du trenger og har ingen intensjon om noe annet☺️

Føl deg fri til å sende oss spørsmål angående avsug eller lim på webshop@lashlook.no

Les mer om avsuget og bestill det her: https://lashlook.no/collections/lim/products/portabelt-avsug 


10 Responses

wYsymaxFDj
wYsymaxFDj

August 24, 2020

dcGIvCpShKrb

PMFBbOQE
PMFBbOQE

August 24, 2020

iVtvFUMf

cQszpjKiXLn
cQszpjKiXLn

July 03, 2020

pwHUejvKbDOoGtRL

cNmVYhWQg
cNmVYhWQg

July 03, 2020

cdwnbLEOhAmIl

LlDxYpnaAV
LlDxYpnaAV

May 26, 2020

mljwAhyHPEeSI

vrdHPuWp
vrdHPuWp

May 26, 2020

uSVzsPxgG

UYbGqKHwZcnQhlgC
UYbGqKHwZcnQhlgC

April 14, 2020

DVSecRYqbL

KNHVYhJnQvWsZa
KNHVYhJnQvWsZa

April 14, 2020

ybOEdKtsVpA

Lucy Gu Lundstad
Lucy Gu Lundstad

April 09, 2020

Dalenveien 78 3031Drammen

szVZRUlKy
szVZRUlKy

March 12, 2020

wxVUKblfT

Leave a comment