VELKOMMEN TIL

BYŪTI ACADEMY

HVEM ER VI?

VI ER DIN KARRIEREVEI

Enten om du vil inn i skjønnhetsbransjen uten forkunnskaper, eller om du er i bransjen men trenger en oppgradering på kunnskap og trender. Vi har utdannet flere hundre stylister de siste årene. Vi er anerkjent for å være grundige og kvalitetsbevisste, med et mål om å gjøre DEG best mulig.

ANNERKJENT AKADEMI

Vi har 1000+ fornøyde kursdeltakere i Norge siden 2016

INTERNASJONALT GODKJENT

Flere av våre kurs er gjenkjent og anarkjent over mange land

BETALINGSTJENESTER

Vi har flere muligheter for betaling

VELKOMMEN TIL ET AV NORGES MEST ATTRAKTIVE AKADEMIER FOR SKJØNNHET OG VELVÆRE

HUDPLEIEKURS

Hos Byūti Academy tilbyr vi kurs i hudpleie for både deg som er ufaglært, og deg som har erfaring som hudpleier. Produktene vi bruker er fra et veletablert franskt merke som heter Gemology Cosmetics Paris

VIPPE EXTENSIONS

Etterspørselen etter vippe extensions har hatt sterk økning de siste årene. Dette er ikke en enkel behandling å utføre, det krever at du er fokusert og målrettet. Men vi kan sørge for at du blir så god som overhodet mulig.

INLEI® KURS

Lash Filler™ (vippeløft) & Brow Bomber (bynslaminering) har blitt ekstremt populære behandlinger. Du kan være trygg på at du får en grundig opplæring med ekte InLei® Italiensk standard.

HENNA & OPPMÅLING

Vi var en av de første til å introdusere Henna for bryn i Norge for noen år siden, og trenden vokser enda. Vi har også sterkt fokus på oppmåling her! Dette kurset vil gjøre deg til en spesialist på bryn.

Raskt og enkelt

MELD DEG PÅ

Her finner du en oversikt over alle kursene våre. Filtrer etter type kurs eller kurssted.

MØT VÅRE KURSHOLDERE

TINA SVESTAD

Tina ble introdusert for skjønnhetsbransjen i 2017 og åpnet Beautina skjønnhetssalong i Fredrikstad i 2018. I 2019 begynte hun å samarbeide med Lash look og ble kursholder innen InLei Lash filler behandlingen. Tina satt opp kurs i hele Norge og ble raskt en av landets mest populære kursholdere. I 2020 ble InLei Brow bomber lansert og Tina ble utdannet kursholder innen den behandlingen også. Siden det har hun holdt et forrykende tempo og har sertifisert nærmere 500 Lash filler behandlere og 400 Brow bomber behandlere. Forespørselen på InLei kurs har økt i takt med nye behandlere og merkenavnets vekst i Norge, så i 2022 la Tina ned Beautina skjønnhetssalong for å jobbe fulltid med å lede Lash look akademiet.Holder kurs i InLei Lashfiller og Brow Bomber

Instagram: @byuti.tina
OSLO / NORGE

Victoria C. Svendsen Robertsen

Victoria er spesialist og ekspert i vipper :gem: Hun har drevet en skjønnhetssalong i 6 år, helt siden hun tok sitt første kurs i Oslo 2015. Victoria har senere videreutviklet seg via et VIP kurs med en anerkjent Ukrainsk vippetekniker Angelash. Hun dro til Sveits for å ta et ekspert kurs i megavolum, samt til Fredrikstad for å ta kurs hos Tina. Victoria har også tatt flere kursholder kurs hos Lash Look i Oslo, og deltatt på sist NM i vippextensions hvor hun fikk delt 4.plass

Instagram: @Learnlashes 
OSLO

Monika Bostad

Monika var ferdig utdannet hud og spaterapeut i 2005, og har jobbet i bransjen siden da.Startet opp egen salong på Flatåsen i 2012. Tok første kurs hos Lash Look i 2017, og det var MasterClass Volumvipper.I mars 2021 tok hun kurs i Inlei Lashfiller og Brow Bomber, to behandlinger hun elsker å jobbe med. Har også kurs i avansert oppmåling siden oktober 2022.Holder kurs i Lashfiller vippeløft og Brow Bomber brynlaminering

Instagram:@monikashudpleie

TRONDHEIM

KINE

Kine har drevet hjemme salong ved siden av jobben sin siden 2019, der drev hun på helt til hun ble mor i 2021, hvor hun bestemte seg for si opp jobben, leie lokal å drive salong på fulltid ! I januar 2022 åpnet hun salongen og siden har hun satset fult på bryn og vipper, ikke lang tid etter ble hun kontaktet av Tina Svestad om å bli kursholder for byuti academy og inlei Norge ! Kine liker også å ta nye kurs innen feltet både for å lære nye ting men også for å hele tiden holde seg oppdatert.

Holder kurs i InLei Lashfiller og Brow Bomber

Instagram:@xonnel_beauty

MAURA / GARDERMOEN

CHRISTINE AGARD-BERNHARDSEN

Christine, 32 år.Bor og driver salong hjemme i huset sitt på Siggerud i Nordre Follo. Christine er først og fremst utdannet negltekniker (høsten 2020) og åpnet salongen i februar 2021.Tok på kurs i lashfiller og brow bomber hos Lash Look i mars 2021 og brow henna i september 2021.Holder kurs i lashfiller, brow bomber, brow henna og negler.

Instagram:@byuti.christine

SIGGERUD / OSLO

ELISABETH

Elisabeth er daglig leder i Leira Lash. Hun har også bakgrunn som hudpleier fra 2011, men har siden 2014 drevet mest med vipper og bryn. Opp igjennom årene har Elisabeth kurset seg hos flere anerkjendte kursholdere fra både Norge, England og USA og har endelig muligheten til å bli med å holde kurs selv i sitt distrikt på Sunnmøre via BYUTI Akademiet i Lashfiller, Brow Bomber og vippeextensions.

Instagram:@leiralash

ØRSTA

malin

Malin er utdannet vippestylist ved Tone Lise Akademiet 2021 og har jobbet med både bryn og vipper siden dette. Hun har alltid hatt interesse for skjønnhetsbransjen og har nå drevet sin egen salong siden februar 2021, og i april 2022 åpnet hun en enda større salong i Larvik sentrum.

Hun har tatt Brow Bomber, Lashfiller og Brow Henna kurs ved Lash Look Akademiet. Hun har i tilegg til dette tatt kurs i Russian Volume (London Lash Pro) og brynskurs via Hibrow.

Holder kurs i Brow Bomber brynlaminering, Lashfiller vippeløft og  vippeextensions (klassisk og volum)

Instagram:@lashesby.mt
LARVIK

BIRGITTE

Birgitte har helt siden hun var liten vært interessert i beauty. Hun startet sin karriere på Kicks hvor hun fikk både lært om hudpleie og make-up. Interessen ble større, og hun fant fort ut at hun ville utvikle seg selv enda mer på dette feltet.

Hun jobber med vippeextensions i ett år før hun kom over InLei kurs med LashFiller og BrowBomber hos Byūti i 2021, og dette angret hun aldri på!

BERGEN

MARIA

María er spesialist i bryn, brynsdesign og linergist i Kristiansand.Hun har drevet med sitt eget konsept i denne bransjen siden 2016, deltatt på en rekke kurs og workshops, som blant annet HiBrow, Katya Vinog, Baltic Brows og -BrowXenna, hvor hun har oppnådd tittelen som top artist og representant i Kristiansand Hennes første kontakt med Lash Look / BYŪTI Academy var gjennom Lashfiller-kurset i 2020.Lidenskapen hennes for arbeidet sitt, øye for detaljer og estetikk er nå velkjent på Sørlandet, og hun vil jobbe for å fremheve kunders naturlige skjønnhet.Holder kurs i Lashfiller vippeløft, Brow Bomber brynlaminering og Brow Henna.

Instagram:@marii.brow.studio

KRISTIANSAND

HELENE

Helene Furø har jobbet som makeupartist siden 2016 i film og tv- bransjen. Hun har gjort alt fra photoshoots til spillefilmer og reklame på tv. Hun videreutdannet seg som hudterapeut i 2020 for å ha flere ben å stå på i faget og for kunne hjelpe kundene sine ytterligere. 

Helene tok kurs hos Lashlook juni 2021 i Lashfiller og Brow bomber. Det er to behandlinger som hun brenner for og har spesialisert seg i det. 

Holder kurs i Brow Bomber og Lashfiller.

Instagram:@byhelenefuro
KRISTIANSAND

CHARLOTTE

Charlotte er utdannet helsefagarbeider. Hadde 100% fast jobb i kommunen men valgte å redusere denne jobben for å oppnå sin drøm.
I 2020 grep hun muligheten for å bli vippe teknikker. Tok sitt første kurs hos DC beauty i Malmø,Sverige. Driver nå sin hjemmesalong «Nylendes beauty» ved siden av jobb.Tok kurs i lashfiller og browbomber hos Tina i september 2021, Brow henna hos Katrin i desember 2021, masterkurs i vippeextensions hos Victoria i januar 2023. Skal delta i online konkurranse i 3D vippeextensions i mai/juni 2023.

Holder kurs i lashfiller og browbomber. Kommer etterhvert også til å holde kurs i vippeextensions.

Instagram: @nylendes.beautysalong

CHRISTINE

Christina er sertifisert InLei Lashfiller og Brow Bomber stylist. Hun driver også med vippeextensions og spraytan. Hun tok sitt første kurs som Tina arrangerte i Trondheim i februar 2022. Etter kurs synes hun dette var interessant og bestemte seg for å åpne en liten salong på Averøy og har siden da hatt stor interesse for InLei behandlingene.Hun kurser i InLei Lashfiller og Brow Bomber.


Kan holde kurs på Averøy, Kristiansund, Molde og andre områder ved forespørsel.

Instagram: @lashes.by.bae

JOHANNE

Johanne har bred og lang erfaring innen skjønnhetsbransjen. I 2016 tok kurs sitt første kurs i vippeextensions. Da hun i 2017 gikk frisørlinja på Breivang vgs i Tromsø vant hun sitt første NM i frisørfaget. Senere det samme året vant hun også 1. plass NM vippeextensions i kategorien Klassisk Junoir.

I tiden etter fullført utdanning som beauty makeup artist ved Tone Lise Akademiet i 2019 har hun jobbet som frilans makeupartist. Hun har sminket utallige bruder og holdt makeupkurs over hele landet.

I 2021 ble hun sertifisert som InLei-artist av Tina, og har jobbet med vippe- og brynstyling siden.

Instagram: byuti_johanne

NORA

Nora var ferdig utdannet hudpleier og startet å jobbe i en salong i 2013. Hun har lang erfaring innen voks, dette har vært hennes mest populære behandlinger helt fra starten. Hun åpnet sin egen salong i Oslo i 2016 og i 2017 var hun på en rekke kurs innen vipper. Hun vil alltid lære mer, så I ettertid har hun også gjennomført de fullverdige Lash Filler og Brow Bomber kursene. I 2022 var hun også på kurs i Milano hos produsenten av ItalWax for å perfeksjonere vokskursene, så her er det mulighet for å lære mye.


Instagram: byuti.nora

OSLO