January 10, 2020 3 min read 10 Comments

Nå skal jeg prate om noe som er litt sårt for mange kunstnere i vippebransjen. Og jeg vil at du skal se på det med et nytt og åpent sinn..

Ferdig lagede volum vifter. 3D - 4D - 5D - 6D. I 0.07 i ulike kurver. Både c, cc og d. Disse viftene kan du få i alle ulike lengder, og ett brett inneholder 420 volumvifter. Dette er altså nok til ca. 2 kunder. Kjøp brett i både miksbrett eller single brett alt etter hva ditt behov er.

Jeg har et par ulike ting jeg ønsker å ta opp vedrørende dette temaet, jeg vil se det fra alle synsvinkler både positivt og negativt. Det er opp til deg om du ønsker å benytte dette produktet eller ikke, men jeg vil dele mitt syn her.

INNKJØPSPRIS - UTSALGSPRIS - FORTJENESTE

Noe vi må prate om, for i business spiller alltid økonomi en viktig rolle.

Et nytt sett med volum vipper utifra våre vanlige brett, der du må selv lage viftene koster i innkjøp ca. 20 kr. per kunde. På dette bruker du 2,5 - 3 timer dersom du er profesjonell, erfaren og nøye + fyller alle vipper.

Dersom du bruker ferdiglagede volumvifter koster det deg ca. 120 kr. per kunde, men på dette settet kan du bruke 1,5 - 2 timer. 

Så denne løsningen koster 100 kr. ekstra per kunde, og du kan fremdeles ta like godt betalt eller mer for et volumsett og halvere tiden. 

 

Så rent økonomisk lønner denne løsningen seg, selvom det ser dyrt ut.

FORDELER MED Å LAGE VIFTENE SELV:

* Du kan tilpasse volumvippene sin bredde til kundene dine. Og skreddersy settet noe ekstra.

* Du får en spissere base og kan justere lengden på viften sitt ben.

* DU selv får en følelse av å ha gjort en mer gjennomført og mer håndlaget og kunstnerisk jobb. 

FORDELER MED Å BRUKE PRE MADE FANS:

* Tjen mer ila. kortere tid, eller få tid til flere kunder.

* Viftene klapper ikke sammen pga. smuss eller olje. Dette fordi at viftene er laget med varme i denne fasongen. Dette gjør at kundene er mer fornøyde lenger, og holdbarheten blir bedre.

* Alle viftene er like og du får et jevnere sett vipper.

* Det er brukt ekstremt lite lim for å holde basen på plass, så det er ikke et tilfelle at det blir brukt dobbel mengde lim når du limer på disse viftene.

* Dersom alle dine kolleger og du bruker disse vippene, kan kundene deres gå til dere begge uten å merke store forskjeller. Så om du blir syk kan kunden gå til en annen tekniker uten at det blir helt krise.

* Det krever mindre energi fra deg å legge disse vippene.

HVA MED VOLUMURS? TRENGER MAN DET DA?

Jeg vil si ja. Du trenger nødvendigvis ikke, nå kan du tilby kundene dine volumvipper uten kurs i det. Men jeg mener et perfekt sett vipper har med mye annet en kun viftene å gjøre, på vårt volumkurs er det å lage viftene kun en brøkdel av hva vi prater om. Kunnskap er veldig viktig, og viss du vil lære å perfeksjonere og utvikle den vippeteknikeren du er, ta et volumkurs som videregående. Og hva om du er tom for pre made og ikke rekker å bestille? Veldig lurt å kunne lage de selv. Og også, viss du vil være en kunstner, kan du ta ekstra ekstra godt betalt fra kunder som virkelig setter pris på kunsten av at du har laget viftene selv.

Spør kundene dine hva de synes, bestill et brett og test det ut, du burde gi det en sjanse. Bransjen er i utvikling, det burde du også være!

Stor klem fra Ina Helland

Se video HER  av tekniker som utfører selvlagde VS pre made på en kunde ila. 30 min. Her der du tydelig forskjell på hva en rekker og også resultat. 


10 Responses

HIWGoTdgVlqfE
HIWGoTdgVlqfE

August 24, 2020

xXWNgyjYIkoaF

wuVLYTjGPmvCBz
wuVLYTjGPmvCBz

August 24, 2020

ijWxwDBc

ZHQloakpLsrcvG
ZHQloakpLsrcvG

July 03, 2020

fpSiOLNwvqEFQ

okATIPsnhKN
okATIPsnhKN

July 03, 2020

EHlKwWaXuIPfrBpo

FcRYOEDVv
FcRYOEDVv

May 26, 2020

ZAJaDQbEyOchKCpS

fqStslNBAgE
fqStslNBAgE

May 26, 2020

XOGDyqUHb

ukDsSZfQtgFPxv
ukDsSZfQtgFPxv

April 14, 2020

YADvBZwJesHcj

oqkWIlOQDbZaPcjd
oqkWIlOQDbZaPcjd

April 14, 2020

CVQGwaSUsmNIBct

jAEpFJoscR
jAEpFJoscR

March 12, 2020

jJrcEuaFUBoWb

vGWfeLTIkaYZhdBC
vGWfeLTIkaYZhdBC

March 12, 2020

iKmXyTlVSIr

Leave a comment

Subscribe