- PRODUKTER OG KURS FOR NORSKE SALONGER -

0

Your Cart is EmptyFun fact: Visste du at vippene dine blir skadet av maskara? Du ødelegger skjellaget samtidig som du ikke lar vippene vokse da de er sammenklistret hele dagen... så velg en maskara som hvert fall gjør noe godt. Frida inneholder peptider og aminosyrer som er sammensatt for å beskytte og bygge opp strukturen i vippene dine! Den kan også brukes på vippe extensions. 

LES MER OM FRIDA

FRA INLEI ITALY

Denne rensen har vært vår favoritt i evigheter nå. Personlig så bruker jeg (Ina) denne rensen hver dag. Den er hovedsakelig laget som pleie for vipper og bryn etter vippeløft behandling, og for kunder med vippeextensions. In Lei laget den også for å passe ansikt og sensitiv hud.

Vi anbefaler Aloe for sensitiv rød hud, Rose for normal hud og Avena (Havre) dersom du ønsker en frisk og oppstrammende effekt.

Alle lukter unaturlig godt.. skulle ønske jeg kunne vise dere luktene og. Avena har den lukten som skiller seg mest ut, den er veldig god.

FÅR MAN LENGER VIPPER AV DETTE SERUMET? 

Svaret er både og. Det er ikke laget for å gjøre vippene lenger, for da strekker du egentlig bare hår strukturen. Vi ser aldri en positiv endring i vippene når de boostes med vekstserumer. De blir lange, tynne og porøse. Pluss at det er midlertidig. Så gå heller for et fuktserum som nærer og bygger opp, da vil vippene dine nå sin naturlige lengste lengde. Og det kan vare lenge, og vil uten tvil være det beste for håret.
KONTAKT OSS!

Dersom det skulle være noe som helst, aldri nøl med å kontakte oss. Vi kommer tilbake til deg så fort vi kan.

Subscribe